Boris Dittrich over gelijke rechten voor LHBTI’ers

AMSTELVEEN – Eerste Kamerlid Boris Dittrich geeft op vrijdag 8 november in Bibliotheek Amstelveen Stadsplein een lezing over gelijke rechten voor LHBTI’ers. Als Eerste Kamerlid en voormalig LGBT Advocacy Director bij Human Rights Watch, vertelt hij over zijn wereldwijde inzet voor gelijke rechten voor LHBTI’ers.

Over zijn werk bij Human Rights Watch schreef hij het boek “Elke liefde telt”. In dit boek vertelt Boris over de reizen die hij ondernam om discriminatie in kaart te brengen en de internationale gemeenschap erover te informeren.
Hij reist vanuit zijn standplaats in New York en ontmoet verscheidene mensenrechtenactivisten, ambtenaren, politici en journalisten. Door het boek te lezen leer je de wereld van de mensenrechten kennen.

De lezing is van 20.15 tot 22.00 uur en gratis bij te wonen, wel eerst even aanmelden via de website debibliotheekamstelland.nl bij het evenement Boris Dittrich.