Buurt-Ton Postcodeloterij valt aan Zeelandiahoeve in Westwijk

AMSTELVEEN – Een grote verrassing voor zestien deelnemers van de Postcodeloterij die meespelen met postcode 1187 MD (Zeelandiahoeve) in de Amstelveense Westwijk. Op die postcode is namelijk de Buurt-Ton gevallen in de trekking van de Postcode Loterij, zo werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt. De winnaars verdelen deze prijs van 100.000 euro met elkaar.

Afgelopen zaterdag zijn de volgende bedragen gewonnen: een winnaar mocht een prijs van 16.666 euro in ontvangst nemen en vijftien deelnemers pakten 5.555 euro.

De bedragen lopen uiteen omdat de verdeling van het geldbedrag afhankelijk is van het aantal meespelende loten.

Buurt-Ton
De Buurt-Ton is naast de PostcodeStraatprijs een vaste prijs van de Postcode Loterij die wekelijks bekend wordt gemaakt. De prijs van 100.000 euro wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. De hoogte van het geldbedrag is afhankelijk van het aantal meespelende loten.

Foto: Roy Beusker Fotografie