Carla Stoop presenteert cd met vertaalde wiegeliedjes

AMSTELVEEN – Carla Stoop is haar hele leven al bezig met muziek, en heeft nu haar allereerste album met wiegeliedjes. ‘Wiegelied Eiland’, uitgebracht. Dit album mocht ze presenteren in het KinderRijk kinderdagverblijf Nicolaas Tulplaan.

Carla is oma van vier kleinkinderen en heeft een groot deel van haar leven doorgebracht in Amstelveen. Sinds kort is ze verhuisd naar Amsterdam. Eerder heeft ze al een jazzalbum opgenomen in New York. Mooie wiegeliedjes voor kinderen in het Nederlands zag ze als gat in de markt. “In het Engels heb je héle mooie liedjes voor jonge kinderen. Die vertaal ik naar het Nederlands.” Dat zijn onder andere bekende nummers zoals ‘Baby Mine’ uit Dumbo en het nummer ‘Somewhere over the Rainbow’.

Als het aan Carla ligt, blijft het niet alleen bij dit album. Er liggen nog een hoop liedjes op de plank die ze van plan is uit te brengen. Meer informatie over Carla is te vinden op: www.carlamusic.nl.