Expositie Hans Wap bij Platform C | Kunstuitleen Amstelveen

AMSTELVEEN – Platform C | Kunstuitleen Amstelveen exposeert van 2 t/m 30 november werken van beeldend kunstenaar en dichter Hans Wap. De opening van de expositie vindt plaats op zaterdag 2 november om 15.00 uur en wordt verricht door Hetty Tjalkens, voormalig directeur van Kunstuitleen Amstelveen.

Hans Wap (Rotterdam, 1943) volgde een opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten te Rotterdam en vestigde zich nadien als beeldend kunstenaar in Rotterdam. Hij werkte nauw samen met het Scapino Ballet in Rotterdam, waarvoor hij decors ontwierp. Maar ook met de Nederlandse Spoorwegen waarvan Hans Wap het interieur heeft ontworpen van een aantal sprintertreinen. Naast kunstenaar is hij ook dichter.

Wap is een zeer veelzijdig beeldend kunstenaar die verschillende technieken hanteert. Hij maakt schilderijen, grafiek en pastel. Vaak van mensen of objecten in landschappen, bruggen, gebouwen of vogels.
Zijn schilderijen zijn te zien van zaterdag 4 t/m zaterdag 30 november in de kunstuitleen bij Platform C, Stadsplein 99.
U bent van harte welkom tijdens de opening om te genieten van de prachtige combinatie van Kunst & Poëzie.