Getuigen gezocht na meerdere vernielingen in Westwijk

AMSTELVEEN – In en rond de Clare Lennertlaan in Westwijk hebben de afgelopen week meerdere vernielingen plaatsgevonden.

De vernieling bestaat uit het (poging tot) stukgooien van een raam van een woning met grote stenen. Dit heeft zich afgespeeld op donderdag 10 oktober ’s nachts op de Loethoelilaan. Ook in de nacht van 12 op 13 oktober rond 02:00 uur op de Clare Lennartlaan was dit het geval. Woensdagmiddag 16 oktober om 14:00 uur was het wederom raak in de Clare Lennartlaan.

De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten of er mensen zijn die rond de genoemde tijdstippen iets verdachts hebben gezien. Mogelijk dat er bewoners zijn die beelden hebben van de verdachte(n). Mocht dit zo zijn, dan wil de politie deze mensen graag spreken. De wijkagente wil ook graag weten waar de stenen vandaan komen die gebruikt zijn.

 

Foto: wijkagente Westwijk