Herdenken met Allerzielen op Zorgvlied

AMSTELVEEN – Op zondag 3 november om 14.00 uur is de traditionele Allerzielen viering in de aula van Zorgvlied. Voorganger Joris-Bosco Beijk leidt de oecumenische bijeenkomst. De overleden dierbaren van de aanwezigen herdenken we tijdens deze bijeenkomst met lichtsymboliek. Hierbij leest de voorganger de namen van overledenen voor tijdens het neerzetten van een kaarsje. De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk en inlopen kan vanaf 13.30 uur.

De bijeenkomst wordt ondersteund door het vocaal ensemble Casuquo die het requiem van Mozart ten gehore brengt. Na afloop is men in de gelegenheid om graven te bezoeken en wordt een kopje koffie of thee aangeboden in ’t Paviljoen. De bijeenkomst is gratis en aanmelden voor deze bijeenkomst kan via: zorgvlied@amstelveen.nl. Graag vermelden met hoeveel personen u de Allerzielen viering wilt bijwonen.

Kaars opsteken voor een dierbare
Vanaf vrijdag 25 oktober starten de herdenkingsweken op Zorgvlied. In de periode rond Allerzielen kunnen belangstellenden op een speciale plek vlakbij de ingang en naast de Villa van Zorgvlied een kaarsje branden en een kaartje met een herinnering of groet schrijven voor hun overleden dierbare(n). Dit kan tot maandag 11 november.

Zorgvlied ligt aan de Amsteldijk 273 te Amsterdam en is in handen van de gemeente Amstelveen.