Jubileumshow 25-jarig bestaan Amstel River Singers

AMSTELVEEN – Dames barbershopkoor Amstel River Singers bestaat 25 jaar en viert deze mijlpaal met een spetterende show. Zij maken er op zaterdag 26 oktober een fantastisch feest van in Schouwburg Amstelveen met medewerking van diverse gasten. 

De Amstel River Singers zingen 4-stemmig à capella, dus zonder instrumentale ondersteuning. Zij zingen o.l.v. dirigent Chiel van Tok o.a. songs uit musicals, maar ook The Beatles, Mama’s & the Papa’s, Caro Emerald en Queen staan op het repertoire.
Als gasten treden op de uit Amstelveen afkomstige “Fellows Bigband” met een swingend verrassend breed repertoire en uit Amsterdam het mannen barbershop kwartet “Men2B” dat bestaat uit vier enthousiaste en gedreven zangers.
De presentatie is in handen van onze goede “barbershop-vriendin” Mieneke Klinkert. NB: vergeet na de grande finale de gezellige afterglow niet, onder het genot van een hapje en een drankje!

Zaterdag 26 oktober, aanvang 20.00 uur. Tickets: Schouwburg Amstelveen