Junior Kelly brengt rootsreggae naar P60

 Junior Kelly draait al een aantal decennia mee in de reggae-scene. Sinds zijn debuut heeft hij een opeenvolging van hitsingles en verschillende albums uitgebracht. Junior Kelly is een van de vele Jamaicaanse zangers die rootsreggae een impuls hebben gegeven. Onder andere door zijn mix van oude reggae en nieuwe dancehall perfect in elkaar over te laten lopen. Donderdag 3 oktober is hij te zien in P60.

Met zijn laatste album “Urban Poet” – dat Junior Kelly omschrijft als “Pop Culture” gaat de Jamaicaanse zanger een hele andere kant op. Deze plaat is de plek waar Roots & Culture Pop elkaar ontmoeten. Het is een eclectische mix van geluiden die opwindend muzikaal vakmanschap en vocaal kunstenaarschap op zijn best combineren.

Support op deze avond is Jahbar I. Als zoon van een van Jamaica’s meest gerespecteerde muzikanten George Miller aka “Dusty” Drummer en bandleader van de legendarische #FirehouseCrew, was het natuurlijk dat te verwachten dat Jahbar het pad van zijn vader zou volgen. Net 21 en hij heeft al een aantal nummers opgenomen voor Jamaicaanse en Europese producenten. Waarmee hij al veel indruk heeft achtergelaten op zijn leeftijd.

Donderdag 3 oktober, aanvang 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur.