Kaartverkoop ‘Concert in the dark’ Slagwerkgroep Bovenkerk gestart

 Slagwerkgroep Bovenkerk geeft een uniek concert op zondag 24 november in Amstelveen: Concert in the Dark.

Om 11.30 of om 15.00 uur word je verwacht in de grote zaal van ontmoetingscentrum De Meent. Koffie en thee staat voor klaar. Kom op tijd, want in deze zaal krijg je uitleg over het concert. Je ontvangt daarna een slaapmasker van en geblinddoekt word je naar de volgende zaal gebracht.

Wat kun je verder verwachten? Concert in the Dark bied je de mogelijkheid om een hele speciale akoestische ervaring te beleven; de ontdekking van het horen zonder de afleiding van visuele indrukken, dat is waar het om draait in dit concert. Als iedereen geblinddoekt in de zaal zit, neemt de spanning toe. Voorzichtig hoor je de eerste geluiden. In het donker verandert de perceptie van elk individu, omdat zonder visuele afleiding de muziek intenser wordt. Je kan je uitsluitend richten op de akoestische sensorische waarneming en je lichaam neemt automatisch de muziek intenser waar.

Slagwerkgroep Bovenkerk presenteert een exclusief programma van oude en nieuwe muziek, conventionele en experimentele geluiden en arrangementen, dat samen één geheel vormt en aansluit bij het thema: een muzikale reis rond de wereld. Leun achterover en geniet!

Kaartjes kosten 10 euro inclusief consumptiebon en zijn verkrijgbaar via de website www.slagwerkgroepbovenkerk.nl