Karin Bloemen zingt Billie, Aretha en Norah in Griffioen

 De eerste grote liefde van de veelzijdige performer Karin Bloemen is: zingen! In dit programma gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek en komt het allemaal voorbij: van eigen stukken tot en met covers uit het rijke repertoire van Billie Holiday, Aretha Franklin, Norah Jones en anderen. Ze doet dit samen met de Old School Band, een soulvolle jazz/funk formatie, op zaterdag 12 oktober in cultuurcentrum Griffioen.

Over de Old School Band schreef de Huffington Post lyrisch na aanleiding van hun debuutalbum in 2017: ‘Voor degenen die houden van een hecht ensemble met funky bassen en drums, een tovenaar op toetsen en een ongelooflijke gitarist met zijn eigen geluid: stop met zoeken en luister naar de Old School Band van de Nederlandse gitarist Marnix Busstra.’

Muzikanten: Karin Bloemen: zang | Marnix Busstra: gitaar | Norbert Sollewijn Gelpke: bas | Eric van de Bovenkamp: keyboard | Mark Stoop: drums.

Zaterdag 12 oktober, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen