Laatste kaarten nieuwe voorstelling Peter Pannekoek

AMSTELVEEN – Peter Pannekoek komt met zijn nieuwe voorstelling Later was alles beter op donderdag 31 oktober naar Schouwburg Amstelveen. Een hilarische voorstelling van een komisch supertalent. Cabaretier Peter Pannekoek is bekend van The Roast, Dit Was Het Nieuws en De Wereld Draait Door. Slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Het AD omschreef schreef over hem ‘Peter Pannekoek biedt ongetwijfeld het beste cabaret van het moment’ en de Volkskrant voegde daar aan toe: ‘Een moment van bezinning gunt hij je niet, want steeds is daar alweer een volgend verhaal, een volgende grap’.

Winnaar Neerlands Hoop
Peter Pannekoek heeft met zijn voorstelling Later was alles beter de Neerlands Hoop 2019 gewonnen. De jury over Later was alles beter: ‘Een goede grappenmaker was Pannekoek al, nu blijkt hij ook interessante vragen te stellen. Hij laat bovendien knap zien dat cabaret best, of juíst, kan prikkelen als je een genuanceerd verhaal vertelt.’

Donderdag 31 oktober, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen