Laatste kans stemmen voor publieksprijs ondernemer van het jaar

AMSTELVEEN – Het is vandaag (donderdag 31 oktober) de laatste dag dat er gestemd kan worden voor de publieksprijs ondernemer van het jaar. De lijnen worden 1 november gesloten en tijdens een speciaal gala wordt de publieksprijs vrijdag 15 november bekendgemaakt. 

Elke twee jaar wordt in Amstelveen de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar gehouden. De verkiezing is een initiatief van de gemeente Amstelveen en Ondernemersvereniging Amstelveen als waardering voor MKB ondernemingen binnen de gemeente. “Zij zijn de drijvende kracht van de Amstelveense economie en verdienen het om in het zonnetje gezet te worden,” aldus de organisatie.

Twee jaar geleden won Kok Advies de publieksprijs bij de eerste editie van de Ondernemer van het Jaar.

Stemmen voor de publieksprijs kan hier.