Laatste Pure Markt in Amsterdamse Bos van dit seizoen

AMSTELVEEN – De Pure Markt is op zondag 20 oktober voor de laatste keer van dit seizoen in het Amsterdamse Bos. Een markt met pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij informeren je graag over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. Op de markt worden ook bijzondere non-food producten verkocht. Je kunt van eten genieten op de terrassen en luisteren naar live muziek, terwijl de allerkleinsten een rondje zweven in de zweefmolen.

De Pure Markt is een reizende markt met een aantal vaste locaties binnen Amsterdam en wisselende locaties daarbuiten. De markten vinden op zondag van 11:00 tot 18:00 uur plaats. Zondag 20 oktober is de markt te vinden naast de Boswinkel in het Amsterdamse Bos. De toegang is gratis.

De Pure markt is op 24 november en 22 december te vinden als wintermarkt in Park Frankendael in Amsterdam.

Meer informatie: Pure Markt