Mark Haayema en Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek bij Libris Venstra

AMSTELVEEN – Eerder deze maand verscheen ’t Verrukkelijke Kinderbakboek gemaakt door kinderboekenschrijver Mark Haayema en Heel Holland Bakt-winnaar Rutger van den Broek. Op zaterdag 2 november komen zij in het kader van Rutger & Mark op baktour naar Libris Venstra.

Samen maakten zij dit kookboek vol heerlijke recepten, vrolijke verhalen en grappige gedichten, geïllustreerd door Emanuel Wiemans. Met achtentwintig recepten en handige informatie voor beginnende bakkers.
De familie Bakker is het liefst de hele dag in de weer met bloem, eieren, boter en suiker. Het hele jaar door maken ze de lekkerste baksels: cheesecakejes met aardbeien in de lente, strandkoekjes voor op het strand in de zomer, rozijnenbollen in de herfst, en in de winter natuurlijk kruidnoten en kerstkransjes. En wat te denken van een honnepon, een ratjetoe of een heuse ijstaart? ’t Verrukkelijke kinderbakboek is het leukste bakboek voor kinderen vanaf zes jaar!

Proef, ruik , voel en luister maar de verhalen van de familie Bakker en wie weet krijg jij het ’t Verrukkelijke Bakkersdiploma.
Heb je zelf een bijzonder recept van een lekker baksel, neem het dan mee en laat het Mark & Rutger proeven!

Zaterdag 2 november, 15.30-17.00 uur. Boekhandel Libris Venstra, Stadsplein Amstelveen. Toegang: gratis.