Martin Garrix krijgt onderscheiding voor 10 miljard streams

AMSTELVEEN – Hij werd dit jaar voor de verandering eens de een na beste dj van de wereld in plaats van de beste. Toch wist Martin Garrix wederom een onderscheiding in de wacht te slepen. Garrix kreeg voor het bereiken van 10 miljard streams een soort van trofee van Sony Music: een kruis dat de dj ook in zijn logo gebruikt.  

De onderscheiding is ook voor het behalen van 2,5 miljard kijkers van zijn video’s en 35 miljoen downloads. “10 miljard streams in de laatste drie jaar,” schrijft de dj bij foto’s van de onderscheiding op Instagram. Ter vergelijking, de populairste vrouwelijke artiest ter wereld, Ariane Grande, doet zo’n drie miljard streams per jaar. Niet slecht dus van Garrix.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

10 BILLION streams in the last 3 years!!!! teamwork, thank you @sonymusic ❤️❤️

Een bericht gedeeld door Martin Garrix (@martingarrix) op