Negende editie Pianopromenade Amstelveen

AMSTELVEEN – De negende editie van Pianopromenade Amstelveen vindt plaats op zondag 13 oktober. De Promenade wordt geopend in ANNA met een mooi, afwisselend programma vol verrassingen van 13:30 uur tot 14 uur. Vervolgens worden er op 17 verschillende locaties, van 14:30 tot 17:00 uur, huisconcerten gegeven door ca. 75 pianisten, soms vergezeld door andere instrumentalisten, zangers en zangeressen.

De locaties liggen op een route van Bovenkerk naar de Handweg en verder via het Oude Dorp naar de Amsterdamseweg. Naast de woonhuizen die door de bewoners beschikbaar worden gesteld, vinden er ook concerten plaats op een aantal grotere locaties zoals tuincentrum Life & Garden, Museum Jan van der Togt en bij van Kerkwijk Piano’s.

De entree is bij alle locaties gratis. Meer informatie, programma en locaties: Piano Promenade Amstelveen