Open Avond Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel (RANA) met Geert Jan Jansen

AMSTELVEEN – Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel houdt op woensdag 13 november aanstaande in De Kegel een Open Avond met als gastspreker Geert Jan Jansen, schilder en meestervervalser van de eeuw, met zijn levensverhaal. Rotary Amstelveen Nieuwer-Amstel wil op deze open avond geïnteresseerden en mogelijk nieuwe leden een inkijkje geven wat Rotary is en betekent in de huidige samenleving.

Met gastspreker Geert Jan Jansen toont RANA dat zij graag luistert naar en in gesprek gaat met bijzondere mensen over hun leven. U bent van harte welkom op deze avond aanstaande 13 november . Aanmelden vóór 11 november bij: secretarisrana@gmail.com

Locatie: De Kegel, zaal “de Serre”, Bovenkerkerweg 81, 1187 XC Amstelveen.
Inloop: 19.30 uur, Aanvang: 19.45 uur. Toegang: Gratis