Orgelconcert Dirk Out in Paaskerk Amstelveen

AMSTELVEEN – Dirk Out geeft op zondag 27 oktober een koffieconcert op het fraaie orgel van de Paaskerk. Hij speelt de bekende Toccata en Fuga in d, BWV 565 van Bach en enkele koraalvoorspelen, w.o. Ich ruf’ zu dir, Herr Jesu Christ, BWV 731.

Ook Mozart is te horen met het Andante für eine Walze in eine kleine Orgel’, KV 616. Vervolgens een Sortie in ES van Louis Lefébure-Wély, een March upon Händels ‘ Lift up your heads’ en enkele koraalbewerkingen van Feike Asma. Zondag 27 oktober 2019, 12.00 uur. Paaskerk, Augustinuspark 1 te Amstelveen. De toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.paaskerk-amstelveen.nl.

Dirk Out is een graag geziene gastorganist in de Paaskerk, bijvoorbeeld bij de jaarlijkse Sing-in. Hij weet zijn publiek dan altijd weer te boeien met zijn fraaie spel. Ook dit jaar wordt de jaarlijkse Sing-in gehouden in de Paaskerk op de derde zondag in december, op zondag 15 december vanaf 14.30 uur.