Oude Intertoys in Stadshart gaat Jase & Joy heten

AMSTELVEEN – De voormalige Intertoys-speelgoedwinkel van Hans de Groot op het Stadshart gaat Jase & Joy heten. Zeven franchisenemers die voorheen onder de vlag van Intertoys opereerden hebben het initiatief genomen voor deze nieuwe speelgoedformule.  

De winkel van De Groot zal de komende tijd de nodige veranderingen ondergaan om helemaal aan te sluiten bij de nieuwe huisstijl van Jase & Joy.

Jase & Joy valt onder de retailservice-organisatie Euretco (bekend van onder meer Hubo en Intersport). Met de speelgoedwinkels willen de ondernemers een nieuwe beleving creëren. Zo worden er bijvoorbeeld speelgoedtesters gevraagd. “We organiseren eens in de paar weken een testmoment in onze winkels. Het allerleukste? Dat je het speelgoed daarna mee naar huis mag nemen,” valt op de website van Jase & Joy te lezen.