P60 en Spoon Culinair werken samen in de keuken

AMSTELVEEN РAmstelveen is vanaf 3 oktober een restaurant rijker! In het P60 Caf̩ gaan Spoon Culinair en P60 de samenwerking met elkaar aan. Er kan op donderdag, vrijdag en zaterdag weer aangeschoven worden voor het avonddiner in het P60 Caf̩.

Poppodium P60 sloot haar keuken een jaar geleden in het kader van de vernieuwingsslag. De focus kwam meer op evenementen voor en door Amstelveners te liggen en het eetcafé was meer bijzaak.
“Toen heeft Ingeborg Merkx van Spoon Culinair me benaderd want keukens horen open te zijn en daar wilden zij graag invulling aan geven met ook vegetarische en veganistische gerechten waar veel vraag naar is. Zo is de match ontstaan” aldus Gerard Lohuis, directeur van P60.
Spoon Culinair is in Amstelveen bekend van de kookworkshops en proeverijen in de Johannes Kapel. Ingeborg Merkx: “Het kwam goed uit dat P60 ook het café helemaal opgeknapt en opnieuw ingericht heeft. Het voelt nu als een warm bad waar we ons thuis voelen”.

Openingstijden P60 Spoon restaurant: do, vr, za vanaf 17:30 uur.
Reserveren: 020-3453445, maar gewoon binnenlopen mag ook!