Rabobank Schoolhockeytoernooi: Je gaat in de herfstvakantie toch niet stilzitten?

AMSTELVEEN – Het 23ste Rabobank schoolhockey toernooi vindt plaats op donderdag 24 oktober. Op de velden van hockeyvereniging MYRA en MHC Amstelveen treffen de groepen 5 t/m 8 van de Amstelveense basisscholen om te strijden om de felbegeerde titel: Rabobank schoolhockeykampioen 2019.

Er doen dit jaar 35 teams van 11 scholen mee aan het Rabobankschoolhockeytoernooi. De Piet Heinschool spant de kroon, zij zullen met 10 teams deelnemen. De Rembrandtschool volgt met 7 teams. In totaal zullen zo’n 270 kinderen meedoen aan het toernooi.

Wil je komen kijken bij dit toernooi en jouw school aanmoedigen? Dat kan en mag altijd! Vraag bij jouw school na waar er gespeeld wordt!

Meer informatie: Krista Mol, 088-8585104, info@amstelveensport.nl