Rouwgroep ‘Verlies en verdriet’ binnenkort van start

AMSTELLAND – Ook langere tijd na het overlijden kan het nog moeilijk zijn om het verlies van een partner te aanvaarden en uw draai weer te vinden. Het uitwisselen van ervaringen met mensen vanuit vergelijkbare situaties geeft veel herkenning en steun. Participe Amstelland organiseert de rouwgroep ‘Verlies en Verdriet’ voor mannen en vrouwen die hun partner minimaal zes maanden geleden hebben verloren.

De rouwgroep biedt de mogelijkheid om samen met anderen, uw verlieservaringen te delen en te kijken hoe u opnieuw zin en invulling aan uw leven kunt geven. De groep wordt begeleid door een maatschappelijk werker en een ouderenadviseur. Er zijn zes wekelijkse bijeenkomsten, woensdagen van 9:30 tot 11:00 uur, bij Participe Amstelland in Aalsmeer (Hadleystraat 55). Bij minimaal acht deelnemers gaat de groep van start. Als u zich aanmeldt voor 16 november, laten we u de startdatum weten. Voorafgaand aan de start van de rouwgroep zal er een intakegesprek plaatsvinden.

De bijeenkomsten zijn gratis en zijn bestemd voor inwoners van Aalsmeer, Uithoorn en Amstelveen. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u contact opnemen met 0297-326670 of team.aalsmeer@participe.nu