Soundos El Ahmadi met ‘Niets te verliezen’ in Griffioen

AMSTELVEEN – Soundos El Ahmadi is al ruim tien jaar lid van Comedytrain en draait met succes mee in de cabaretwereld. Ze is een van de drie Nederlandse comedians die door Netflix gevraagd werd om een eigen special op te nemen. Na de theatervoorstellingen Soundos Aangenaam, Er is geen Plan B en Geboren Met Ervaring staat ze nu met Niets te verliezen op de planken. Niets te verliezen is op zaterdag 19 oktober te zien in cultuurcentrum Griffioen.

De media over Niets te verliezen: NRC ★★★★’Soundos heeft een knappe balans gevonden tussen luchtigheid en ernst, humor en ontroering.’ Theaterkrant
‘Harde grappen en persoonlijke verhalen in de beste stand-upcomedy-traditie.’

Zaterdag 19 oktober, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen