Speciale herfsteditie van de Taalwandeling

AMSTELVEEN – Een speciale herfsteditie van de wekelijkse Taalwandeling vindt plaats op donderdag 31 oktober. De Taalwandeling is bedoeld voor anderstalige inwoners die lekker willen bewegen en de Nederlandse taal beter willen leren spreken.

Dirma Nagelhout van het Taalhuis licht toe: “Omdat oktober dit jaar vijf donderdagen telt, vindt er op vijfde donderdag – 31 oktober – een speciale wandeling plaats. We hebben gekozen voor het thema herfst en gaan tijdens deze editie wandelen tussen Groenhof en de polder. Daarnaast hebben we verschillende leuke herfstopdrachten, zoals bijvoorbeeld een Natuurbingo, bedacht voor de deelnemers. Met steeds het doel om de Nederlandse taal en elkaar beter te leren kennen en ondertussen lekker in beweging te zijn. Het startpunt van de wandeling is deze keer bij Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140 van 13.00 tot 14.30 uur. Deelname aan de wandeling is gratis en afloop is er koffie of thee tegen een vergoeding van 1 euro.”

Elke week start de Taalwandelingen vanuit een andere locatie in Amstelveen:
Elke 1e donderdag van de maand start de wandeling bij Ontmoetingscentrum De Meent, Orion 3. Elke 2e donderdag van de maand start de wandeling bij Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140.
Elke 3e donderdag van de maand start de wandeling bij de Bibliotheek Stadshart, Stadsplein 103.
Elke 4e donderdag van de maand start de wandeling bij Buurtkamer KKP, Lindenlaan 75.
Ze beginnen allemaal om 13.00 uur en duren tot 14.30 uur.

De Taalwandelingen zijn een initiatief van het Taalhuis Amstelland, Participe, Buurtkamer KKP en AmstelveenSport.