Speelboerderij Elsenhove zoekt (nieuwe) horeca-exploitant

AMSTELVEEN – Op 29 februari 2020 loopt het contract af met de huidige horeca-exploitant die op dit moment gevestigd is bij speelboerderij Elsenhove. Laatstgenoemde is daarom op zoek naar een eventuele nieuwe uitbater. Om alle mensen gastvrij te ontvangen wordt er gezocht naar een enthousiaste ondernemer die de komende vijf jaar lokale, biologische en/of Fairtrade producten kan aanbieden. De huidige uitbater mag natuurlijk ook deelnemen aan de aanbesteding. 

Naast horeca verzorgt de (nieuwe) ondernemer kinderfeestjes die aansluiten bij de ambitie van Elsenhove: een leven lang leren over natuur, milieu en duurzaamheid. Elsenhove biedt samen met de exploitant, de medewerkers en de vrijwilligers van de speelboerderij een totaalpakket aan: in contact komen met boerderijdieren, genieten van een groene locatie als onderdeel van Groengebied Amstelland, spelen in de speeltuin en natuurlijke speelplek, het bezoeken van de tentoonstelling in de veenschuur, themadagen en lessen voor scholen in de periode voor en na de zomervakantie. Meer informatie over de speelboerderij staat op de website.

Volgens de aanbestedingsregels brengt gemeente Amstelveen de mogelijkheid om een horecagelegenheid te exploiteren nu opnieuw onder de aandacht.  Het nieuwe af te sluiten contract gaat in op 1 maart 2020.

Geïnteresseerden vragen vóór vrijdag 25 oktober het informatiepakket op en sturen een e-mail naar Ruud Oosterhof, interim teamleider NME, Elsenhove en Schooltuinen (NES) via r.oosterhof@amstelveen.nl.

Foto: Gemeente Amstelveen