Sprookjes en fantasievolle muziekstukken in Schouwburg

AMSTELVEEN – Stichting Kamermuziek de Amstel presenteert zondag 20 oktober in Schouwburg Amstelveen ‘Bomans en Chopin’. Een concert door het Uriël Ensemble afgewisseld met sprookjes van G. Bomans. De aanvang is 15.00 uur en de toegang bedraagt 23,50 euro.

Fantasievolle muziekstukken en fantasievolle sprookjes vormen de verbindende elementen voor een nieuwe muziekervaring waarin het Uriël Ensemble het tweede concert van het seizoen 2019-2020 heeft geprogrammeerd. Het Uriël Ensemble, dat in 15 jaar een vast publiek heeft veroverd, biedt dit vernieuwende programma om een nieuw en breder publiek van de uitvoeringen te kunnen laten genieten. Het programma, van het hoogste niveau, dat wordt uitgevoerd in Schouwburg Amstelveen, belooft voor alle leeftijden een bijzondere middag te worden van klassieke muziek en poëzie.

Meer informatie: www.kamermuziekdeamstel.nl