Stichting Dementievriendelijk geeft training ‘Hoe betrek je de buurt’

AMSTELVEEN – “Ik doe graag iets voor je hoor, laat maar weten als je wat nodig hebt”. Herkent u dit als mantelzorger van uw naaste met dementie? Buren, vrienden, familieleden; allemaal willen ze graag helpen. Of misschien bent u zelf die buurvrouw die hulp wil aanbieden maar niet goed weet hoe….Stichting Dementievriendelijk organiseert op 11 december de training ‘Hoe betrek je de buurt?’ in het Odensehuis.

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt?’ besteedt aandacht aan de impact van dementie in de samenleving. U leert in dit informatieve én luchtige programma hoe u aan uw omgeving een duidelijke hulpvraag kunt stellen. Én leren hulpaanbieders hoe ze hulp concreet aan kunnen bieden. Aanbod wordt eenvoudig omgezet in acties; hoe klein ze ook zijn.
Bent u mantelzorger? Vraag uw buur/vriend/vriendin/familielid om mee te komen. Biedt u al gerichte hulp aan iemand met dementie of een mantelzorger? Vraag iemand uit uw omgeving om mee te gaan. Samen hulp bieden is immers nog leuker…

Het programma ‘Hoe betrek je de buurt’ vindt plaats op woensdag 11 december van 13:00-15:00 uur in het Odensehuis Amstelveen, Wijkcentrum Alleman, Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM, Amstelveen. U bent van harte welkom!
Graag aanmelden vóór 30 november (Er is plaats voor maximaal 50 deelnemers).
Aanmelding of meer info? Natalia Leviti, coördinator Odensehuis, telefoonnummer: 0612706001 of 020-4412401 of mail naar n.leviti@participe.nu
Meer informatie: www.samendementievriendelijk.nl/injebuurt