Swingin’ in New Orleans met The Legends in Griffioen

AMSTELVEEN – We reizen af naar het zuiden van Amerika, naar de bakermat van de jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras. In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. The Legends o.l.v. trompetvirtuoos Michael Varekamp brengen je een swingende avond in New Orleans, de bakermat van de jazz op dinsdag 29 oktober in cultuurcentrum Griffioen.

The Legends, onder leiding van trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, verwelkomen het publiek in hun eigen eenvoudige maar sfeervolle plattelands nachtclub. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Nummers als Mac the Knife, Petite Fleur en natuurlijk When the Saints Go Marching In kunnen rekenen op gloedvolle vertolkingen in deze inspirerende voorstelling. Swing mee met Swingin’ in New Orleans!

Dinsdag 29 oktober, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen