The Best Of Fernando Lameirinhas in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – De innemende Portugese muzikant Fernando Lameirinhas is in zijn 55-jarige carrière veel wegen ingeslagen, van soul tot fado. Hij gaat nu al die prachtige liedjes in één programma spelen. Want zijn fans horen ze nog graag, liedjes als Amsterdão, Abrace me en Naar het Zuiden. Met The Best Of laat de maestro zien hoe rijk zijn muzikale leven is. Zaterdag 12 oktober treedt hij op in Schouwburg Amstelveen.

Fernando Lameirinhas werkte ook samen met diverse Nederlandse bands en muzikanten onder wie BLØF, Paul de Leeuw en Stef Bos.

Fernando Lameirinhas wordt begeleidt door Toni Lameirinhas (bas en zang) en (afwisselend) pianist Juan Pablo Dobal of gitarist Daniel de Moraes.

Zaterdag 12 oktober, aanvang 20.30 uur. Tickets: Schouwburg Amstelveen