Tweede editie van evenement 24H Amstelveen in 2021

AMSTELVEEN – Het Amstelveense college van B&W heeft ingestemd met een tweede editie van 24H Amstelveen. Op 25 mei van dit jaar werd dit evenement voor het eerst gehouden. De tweede editie van het evenement zou in 2021 moeten worden gehouden. De gemeente wil tussen de 50.000 en 60.000 euro beschikbaar stellen. Dit bedrag komt uit het potje stadspromotie. 

‘Ervaar, proef en beleef wat Amstelveen te bieden heeft qua kunst en cultuur, muziek, eten & drinken en nog veel meer’. Dat was de opzet van de eerste editie van 24H Amstelveen. Amstelveen stond met meer dan 45 verschillende activiteiten voor jong en oud een hele dag lang in de schijnwerpers. Veel activiteiten werden goed bezocht, zoals het inkijkje bij de fabriek van New York Pizza en het lasergamen in het Stadshart. Bij het hart van de activiteiten, op het Stadsplein was het minder druk.