Veel drukte bij heropening verbouwde Albert Heijn Maalderij

AMSTELVEEN – Albert Heijn aan de Maalderij in Bovenkerk is woensdag 16 oktober officieel heropend door wethouder Herbert Raat. De supermarkt is ingrijpend verbouwd. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met meer zelfscankassa’s. Ook is er nu een sushibar.

Het was druk bij de heropening. “In het eerste uur telden we meer dan 1.000 bezoekers”, zegt supermarktmanager Nico Bon. “Onze klanten reageren enthousiast. We krijgen veel complimenten over onze supermarkt. Ook vindt iedereen de vernieuwde Gall & Gall, die nu in de hal van de Albert Heijn zit, erg mooi geworden.”

“Ook werkt onze winkel op 25 en 26 oktober mee aan een actie voor de Sint-Urbanuskerk in Bovenkerk. Er zijn dan speciale chocoladerepen te koop waarvan de opbrengst bestemd is voor de restauratie. Per verkochte reep doneren wij twee euro extra aan dit goede doel.”

Albert Heijn aan de Maalderij 31 in Amstelveen-Bovenkerk is elke dag open van 8:00 tot 22:00 uur.