Vijftig boetes voor deelnemers stoet Halloween-motorrijders

AMSTELVEEN – De politie heeft vijftig bekeuringen uitgedeeld voor het rijden door rood licht aan de groep motorrijders die gisteravond door Amstelveen en Amsterdam trokken. Ook moest een van hen zijn rijbewijs inleveren.

Gisteravond trok een lange stoet van tientallen motoren voorbij. Beelden van de stoet verschenen ook op het Instagramkanaal van Dutch Rideout, waar al werd opgeroepen voor deze grote trektocht in het kader van Halloween. De motorrijders begonnen in Maarssen en reden onder andere via Amstelveen naar Amsterdam.

Vuurwerk
Ze werden onder meer gezien bij de Van Baerlestraat en het Stationsplein. Op Instagram-beelden is te zien dat er ook vuurwerk af werd gestoken en dat de motorrijders hun motoren op verschillende momenten veel rook lieten produceren. Sommigen zaten verkleed of geschminkt op de motor.

De politie laat weten dat ze behalve van inwoners, ook de aandacht trokken van agenten. Die deelden vervolgens vijftig bekeuringen uit.

Via onze mediapartner NH.