Workshops en activiteiten in de Week van de Mantelzorg

AMSTELVEEN – Zondag 10 november 2019 is de landelijke Dag van de Mantelzorg. In de week van 4 tot en met 9 november 2019 wordt speciaal voor deze mensen de Week van de Mantelzorg georganiseerd. Als blijk van waardering voor de inzet en zorg aan zieke familieleden of vrienden stuurt gemeente Amstelveen deze mensen een cadeaukaart. U krijgt deze opgestuurd als u bekend bent bij organisatie Mantelzorg & Meer. 

In deze week zijn er diverse activiteiten en workshops. Mantelzorg & Meer biedt ondersteuning, begeleiding, advies en training aan mantelzorgers, vrijwilligers, werkgevers en organisaties in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Wethouder Zorg en Welzijn Marijn van Ballegooijen: “Mantelzorgers die zorgen voor hun naasten verdienen zelf ook waardering en ondersteuning. De gemeente komt met een Actieplan Mantelzorgondersteuning om de ondersteuning te verbeteren.

Inschrijven voor de activiteiten en workshops is mogelijk tot 17 oktober via hun website. Meer informatie hierover is te vinden op: www.mantelzorgenmeer.nl/nieuws/mantelzorg/week-van-de-mantelzorg.