Aanmelding Sportkampioenen Amstelveen 2019 gestart

 Het is tijd voor het aanmelden van de sportkampioenen van 2019! Amstelveen Sport is trots op onze sportkampioenen. Daarom zet zij hen elk jaar in het zonnetje op het Amstelveens Sportgala. Iedereen uit Amstelveen, die in 2019 kampioen werd in zijn of haar sport, nodigt Amstelveen Sport uit om zich aan te melden voor zijn of haar huldiging tijdens het sportgala.

Wie komt in aanmerking?
Sportkampioenen zijn:
Sporters die in Amstelveen wonen of sporters die niet in Amstelveen wonen, maar die wel uitkomen voor een Amstelveense vereniging,
die in 2019 individueel of in teamverband een titel* hebben behaald in de hoogste afdeling van hun sport**, in de categorieën junior, senior of veteranen.

* Met een titel wordt uitsluitend bedoeld:
• Nederlands Kampioen (in de hoogste divisie van een competitie die het hele land beslaat)
• Goud, zilver, brons op een EK en/of WK
• Goud, zilver, brons op de Olympische spelen.
** Sporten die erkend zijn door NOC/NSF.

Aanmelden
Zijn er teams of individuele sporters in 2019 kampioen geworden binnen uw vereniging? Bent u zelf kampioen gewor-den of kent u iemand die kampioen geworden is? Meld deze kampioenen dan aan voor de huldiging. We hebben de volgende gegevens nodig:
• Voornaam en achternaam, e-mailadres en telefoonnummer van de kampioen.
• Een liggende (sport)foto met een hoge resolutie (minimaal 2 MB).
• De juiste omschrijving van de titel van het kampioenschap.
U kunt dit voor 22 november 2019 sturen naar Ingrid Wulving, i.wulving@amstelveensport.nl

Kampioenstitels behaald in november en december
Als het (Nederlands) kampioenschap van 2019 nog niet gespeeld is, meld de kampioen dan zo snel mogelijk na het kampioenschap aan. De uiterste aanmelddatum is 13 januari 2020.

Foto’s of video’s
Heeft u kampioensfoto’s of video’s en vindt u het leuk dat we deze tijdens het gala in een compilatie vertonen? Stuur deze dan op naar i.wulving@amstelveensport.nl.

Heeft u nog vragen?
Neem dat contact op met Ingrid Wulving 088-8585100