Broadwayshow Kinky Boots drie dagen te zien in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – De Broadwayhit Kinky Boots komt op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december naar Schouwburg Amstelveen. Een sprankelende show van internationale allure met kleurrijke kostuums, prachtige pruiken, indrukwekkend decor en live band. 

High-energy musical
Kinky Boots, de grootste reizende musical van dit seizoen, gaat over Charly (Jonathan Demoor), die de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader erft. Een faillissement lijkt onvermijdelijk tot hij tijdens een toevallige ontmoeting dragqueen Lola (Naidjim Severina) leert kennen. Wanneer de geestige Lauren (Vajèn van den Bosch), een van de medewerksters van de fabriek, een opmerking maakt over het belang van een onderscheidend product ontstaat een bizar idee…

Een feestelijke en ontzettend grappige musical vol onverwachte wendingen met als belangrijkste boodschap dat je altijd jezelf moet zijn.

Vrijdag 6 en zaterdag 7 december, aanvang 20.00 uur. Zondag 8 december, aanvang 15.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen