De Grote Sint Show met Party Piet en Love Piet

AMSTELVEEN – Na het grote succes van afgelopen jaren is De Grote Sint Show 2019 terug met een gloednieuwe show! YouTube-idolen Party Piet Pablo en Love Piet breken in via de LIVE videoverbinding en zingen samen met de kids in de zaal de grootste hits, zoals De Pieten Sinterklaas Move, Pietenliefde en de Pieten Style. Zondag 17 november speelt De Grote Sint Show drie keer in cultuurcentrum Griffioen.

De Pieten bereiden zich voor op de nacht. Alle pepernoten liggen klaar, maar daar is Kwaadvlieg het niet mee eens. Pepernoten zijn ongezond met teveel suiker, dus kiest hij voor een alternatief: spruitjes in plaats van pepernoten. Bah! Sinterklaas en de Pieten zijn het daar natuurlijk totaal niet mee eens! Maar Kwaadvlieg doet wat hij wil en steelt de pepernoten. Party Piet Pablo en Love Piet proberen samen met de kinderen de dief te pakken! Maar zal dit ze lukken?

Het wordt een groot feest in theater Griffioen met de grootste hits, en na afloop een meet & greet voor een échte handtekening en een mooie foto. De kinderen gaan met een schorre stem voldaan naar huis.

Zondag 17 november, aanvang 10.30 uur, 13.15 uur en 16.00 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen