Denk mee over Amstelveen Rookvrij en win

AMSTELVEEN – De gemeente streeft naar een Rookvrije Generatie waarbij rookvrij opgroeien vanzelfsprekend is. Zij vraagt inwoners, organisaties en bedrijven om mee te denken over Amstelveen Rookvrij. De winnaar met het beste anti-rookplan krijgt een waardebon van € 250 voor lekkere en gezonde boodschappen. Ook vergoedt de gemeente € 2.500 om het anti-rookplan uit te voeren.

Kom maar op met die ideeën voor een rookvrij Amstelveen en zorg ervoor: dat mensen niet gaan roken of dat dat mensen stoppen met roken. Zelf geen idee? Stem dan op de ideeën van andere Amstelveners! Ga naar https://denkmee.amstelveen.nl en dien je idee in of stem.

Spelregels
Deel jouw idee voor 1 december (grappige en inspirerende ideeën leveren veel stemmen op). Geef kort uitleg waarom het idee origineel én realistisch én effectief is. Geef in je plan aan wat de activiteiten zijn, wie deze gaat uitvoeren (de gemeente doet dat zelf niet) en wat de geschatte kosten zijn. Wie mag er mee doen? Bewoners, organisaties en bedrijven en ook met name jongeren. Nodig andere Amstelveners uit om op je idee te stemmen.

Voorwaarden
De gemeente vergoedt kosten tot een bedrag van € 2.500 (de rekening mag direct naar de gemeente als de activiteit is uitgevoerd). Van de drie ideeën met de meeste stemmen kiest de wethouder een winnaar die ook meedoet aan publiciteit. De uitvoering van het plan is mogelijk tot 1 juli 2020.