Drie concerten van De Dijk in het openluchttheater Amsterdamse Bos

AMSTELVEEN – De populaire Nederpopgroep De Dijk speelt ook volgend seizoen weer drie keer in het openluchttheater van het Amsterdamse Bos. Huub van der Lubbe en zijn mannen staan zaterdag 20 juni, zondag 21 juni en maandag 22 juni op het podium. De voorverkoop start vrijdag 15 november om 10.00 uur en de verwachting is dat de drie concerten snel zijn uitverkocht.

De Dijk pakte het Amsterdamse Bos de afgelopen jaren helemaal in met hun hits als ‘Als ze er niet is’, ‘Ik kan het niet alleen’ en ‘Dansen op de vulkaan’. Met het nieuwe album ‘Nu of Nou’ op zak zullen daar alleen maar nieuwe klassiekers bijkomen! Met het oorverdovende applaus van de afgelopen seizoenen nog vers in het geheugen kan de organisatie van Live at het Amsterdamse Bostheater niet wachten tot de tribunes zich weer vullen en iedereen weer kan dansen, dansen, dansen!