Fleetwood Mac Tribute – Mirage in ANNA

AMSTELVEEN – De tophits van de legendarische lp Rumours ontbreken niet tijdens de Fleetwood Mac Tribute door Mirage op 14 november in ANNA.

Het onmiddellijk herkenbare Stevie Nicks-geluid in Dreams, Rhiannon en Sarah spreken tot de verbeelding. Mysterieuze flamboyante kleding en hoge hoeden, prachtige liedjes van Christine McVie zoals Sonbird en You make lovin’ fun, maar ook emotioneel gedreven composities zoals The Chain ​​en Tusk zijn een lust voor het oog en oor. Rock-klassiekers als Don’t stop en Go your own way, samen met een selectie van de beste bluesnummers van het Peter Green-tijdperk, komen allemaal voorbij in deze tribute show.

Fleetwood Mac Tribute band Mirage zijn: Chaja van der Heide – lead vocals & percussion, Louise van de Sande Bakhuyzen – keys & vocals, Joyce van der Hoorn – bass & vocals, Guzz Genser – drums & vocals en Dominik P. Sprenger – guitars & vocals

Donderdag 14 november, van 20:30 – 23:00 uur. ANNA, Amsterdamseweg 22, 1182 HD Amstelveen. Tel. 020 – 889 0731.

Tickets: Ticketmaster