Haenen brengt vreugde in Schouwburg Amstelveen

AMSTELVEEN – Een optimistische voorstelling waarin we niet alleen Paul Haenen zelf beter leren kennen maar ook kunnen genieten van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen. Een avond in de welbekende Haenen-mix vol humor, ernst en inzicht. Met toch ook wat ruimte voor Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. De voorstelling ‘Haenen brengt vreugde’ is op donderdag 14 november te zien in Schouwburg Amstelveen. 

De mooie kanten van het leven vieren en niet bij de pakken neerzitten. Altijd weer lichtpuntjes zien, ook als het even tegenzit; dat is de instelling van Haenen, in welke hoedanigheid ook. In Haenen brengt vreugde biedt Paul in een eigenzinnige en vrolijke voorstelling een andere kijk op de werkelijkheid.

Donderdag 14 november, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen