Little Ladies Morning met film Project Gio

AMSTELVEEN – Gezellig met je BFF’s naar de Littles Ladies Morning in Cinema Amstelveen. Zondag 1 december is de film Project Gio te zien. 

In de hilarische komedie Project Gio speelt Gio Latooy zichzelf; een bekende en ietwat onhandige YouTuber die zijn geld verdient met video’s uploaden. Als ouders Marcel en Louise Latooy op vakantie zijn en Gio op hun spiksplinternieuwe villa past, gaat het dak er letterlijk af tijdens een vette party. Het huis is volledig verwoest. Gio heeft géén geld en géén tijd… Hoe lost hij alle ellende in twee weken op, en houdt hij de schijn hoog bij zijn ouders én volgers dat er niks aan de hand is?

Little Ladies Morning | zondag 1 december, aanvang 10.30 uur.
Je wordt ontvangen over de rode loper met een hapje en een drankje. Na de film ga je met een goodiebag weer naar huis.