Martijn Fischer zingt hits van Hazes

 Na een succesvolle clubtour met de hits van Hazes is het nu de hoogste tijd om ze naar het theater te brengen! De muziek van André Hazes leent zich namelijk perfect voor het theater, zeker als die wordt gebracht door theaterdier Martijn Fischer en zijn band. Zaterdag 9 november zingt Fischer de hits van Hazes in Schouwburg Amstelveen.

Enerzijds zijn de teksten groots en meeslepend, anderzijds klein en ingetogen. Thema’s als de liefde en eenzaamheid worden bezongen, naast liedjes over het alledaagse leven. Zo is Hazes van iedereen. Een avond met een mix van levensliederen en feestmuziek, waarin alle grote hits voorbijkomen. Soms intiem, dan weer met de bedoeling het publiek te laten meeleven, -bewegen en -zingen.

Martijn Fischer kroop al eerder in de huid van André Hazes met zijn rol in de musical Hij gelooft in mij en in de film Bloed, zweet en tranen.

‘Wat Hazes zo bijzonder maakte is moeilijk in woorden te vatten of uit te leggen maar wel voelbaar. Heel veel mensen zijn dol op zijn muziek en bewonderen hem als mens. Toch bleef hij een zoekende man die voorafgaand aan elk optreden zijn faalangst moest overwinnen. Van de zingende barkeeper tot een fenomeen. Een grootheid van 1,68 meter wiens muziek troost geeft en verbroedert.’ – Martijn Fischer

DJ na afloop
Na het slotapplaus maakt een DJ er nog een feestje van in de bovenfoyer.

Zaterdag 9 november, aanvang 20.00 uur. Meer informatie: Schouwburg Amstelveen