Medelijden met emigrerend Amstelveense gezin na rampwindhoos in Italië

AMSTELVEEN – Een Amstelveens gezin dat eind vorig jaar is geëmigreerd naar Italië, heeft op sociale media het nodige medelijden gewekt. Het stel werd gefilmd door het SBS-programma Wij Emigreren, een kopie van Ik Vertrek. Maar zoals altijd bij dit soort programma’s liep niet alles van een leien dakje.

Enkele ogenblikken voordat de eerste gasten arriveren, breekt er boven camping een extreem noodweer los. Net geplaatste tenten en complete inventarissen vliegen door de lucht en alles lijkt erop dat het einde van de eerste aflevering van het programma een waar drama wordt. De Amstelveners Rens en Rachel van Hilst weten zich echter gesterkt door dorpsbewoners en komen de klap te boven.

Bekijk de aflevering van het gezien Rens, Rachel, Joep en Siem hier via Kijk.nl.