Poppentheater presenteert ‘Nieuw geluk in de ouderenflat’

AMSTELVEEN – Willem woont in de Wegflat aan de Flatweg. Een flat waar alleen ouderen wonen, waar iedere dag gelijk is aan de dag ervoor of de dag die nog moet komen. Willem moppert heel erg veel. Wat moet hij anders doen de hele dag? Als alles altijd hetzelfde is, ga je vanzelf heel veel mopperen. Wanneer er een nieuwe buurvrouw naast hem komt wonen, verandert alles. ‘Nieuw geluk in de ouderenflat’ is op zondag 10 november te zien in het Amstelveens Poppentheater.

Plotseling wil Willem niet meer mopperen! Dan kan hij weer lachen. Met de buurvrouw wordt er zelfs heel veel gelachen! Met de buurvrouw wil hij wel dansen, zingen en heeft hij weer zin in alles.
Maar het geluk lijkt van korte duur wanneer het samenzijn van de ouderen wordt bedreigd door een naderende verhuizing. Dat kan Willem niet zomaar over z’n kant laten gaan! Toch?

Een hedendaags muzikaal sprookje over hoe eenzaamheid in tweezaamheid kan veranderen, ook als je bijna honderd bent.
Voor iedereen vanaf 6 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 10 november om 14.30 uur.Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439