Publiekpremière Penoza: The Final Chapter te zien in Cinema Amstelveen

AMSTELVEEN РDe Publiekspremi̬re van de film Penoza: The Final Chapter is op maandag 18 november te zien in Cinema Amstelveen.

Penoza was een Nederlandse misdaadserie die van 12 september 2010 tot en met 29 oktober 2017 werd uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO 3. De leidende rol in de serie was weggelegd voor Carmen van Walraven, gespeeld door actrice Monic Hendrickx.

En dan nu is daar de film, The Final Chapter. De Zwarte Weduwe is namelijk niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

Vanaf 19.00 uur worden eerst beelden vertoond live vanaf de rode loper vanuit Tuschinksi waar dé première plaatsvindt. Kijk mee en aansluitend wordt de film voor het eerst vertoond in diverse bioscopen waaronder ook Cinema Amstelveen aan de fans van Penoza.

Tickets: Cinema Amstelveen