Stroomstoring in wijken Bankras en Kostverlorenhof

AMSTELVEEN – In de wijken Bankras en Kostverloren is rond 14.15 uur de stroom uitgevallen. Ook de winkels op het winkelcentrum Bankrashof en de ouderen die in Klaasje Sevenster wonen zitten zonder stroom. Ondertussen is een monteur van Liander onderweg om de storing te verhelpen. Voorlopig wordt verwacht dat de storing rond 16.30 uur is opgelost. 

Liander meldt dat het om de volgende straten gaat: Bankrashof, Carmenlaan, De Vlaschaard, Dianalaan, Eleanor Rooseveltlaan, Klaasje Zevensterstraat, Majoor Fransstraat, Manus Peetstraat, Max Havelaarlaan, Pallieterstraat, Rie Cramerstraat, Rigolettolaan, Straat van Gibraltar, Straat van Magelhaens, Straat van Makassar, Straat van Mozambique en Westelijk Halfrond.

Update: stroomstoring opgelost om 15.58 uur.