Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock in P60

AMSTELVEEN – ‘Crossing the Borders’, heet het nieuwe programma waarmee Symfo Classics – The Best of Symphonic Rock langs diverse theaters en poppodia trekt. Want meer dan tevoren zullen tijdens deze vijfde tournee de symfonische grenzen worden verkend en ook overschreden. Vrijdag 29 november zijn de symfonische rockklassiekers te beluisteren in P60.

Dit gebeurt met een 100% nieuw samengesteld repertoire bestaande uit symfonische rock monumenten en wereldhits én in een deels gewijzigde bezetting. Zo zal niemand minder dan zanger/gitarist Erwin Nyhoff (bekend van The Prodigal Sons en The Voice) het podium delen met de vertrouwde Symfo Classics gezichten en topvocalisten Cindy Oudshoorn & Martin van der Starre en gitarist van de buitencategorie Rob Winter.

Symfo Classics heeft zich al jaren als een merk bewezen waarbij de lat heel hoog ligt. Deze beste muzikanten in het genre die in Nederland te vinden zijn, kunnen het zich veroorloven het wereldrepertoire met een bepaalde vrije interpretatie te spelen. Het overbrengen van de in symfonische rock zo essentiële muzikale emotie en live-beleving treft hierdoor nog meer doel.

Vrijdag 29 november, aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.30 uur. Meer informatie: P60