Tribute to the Nineties met Green Lizard en Rudeboy

AMSTELVEEN – The nineties are back! Na drie succesvolle tribute tours van Green Lizard door het Nederlandse zalencircuit is de Tribute to the Nineties verlengd met in de set nummers van Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. De Tribute to the Nineties is op vrijdag 8 november te zien in P60.

De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers. Kortom deze goedlopende samenwerking wordt naar een nog hoger niveau getild.

Green Lizard is een Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platenen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy is de zanger/rapper van de meeste legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.

Vrijdag 8 november, aanvang 20.30 uur. Zaal open 20.00 uur. Meer informatie: P60