Try-out autobiografische voorstelling Marcel Hensema in Griffioen

AMSTELVEEN – In Alles in de hens speelt Marcel Hensema (Hollands HoopPenoza) een autobiografische voorstelling over een bijna-vijftiger die gaat wandelen om weer in contact te komen met zichzelf en de wereld om hem heen. De voorstelling vol mooie verhalen, herkenbare typetjes, humor met muziek van Edison-winnaar en bandoneonspeler Carel Kraayenhof is te zien op zaterdag 7 december in cultuurcentrum Griffioen.

Alles in de hens is een zeer persoonlijke voorstelling, over de midlife van Hensema zelf. Een conference, niet pretentieus, geen drama, maar voor een breed publiek. Een avond met een lach en een traan. Het uitgangspunt van Alles in de hens is een lange wandeling die Hensema maakt om los te komen van de drukte, zijn werk en zijn puberkinderen. Door die voettocht kan hij met een afstandje kijken naar zijn leven en de dingen die op zijn pad komen.

Er passeert van alles de revue: gekke mensen, dieren, maar ook obstakels in zijn hoofd waar hij mee moet zien te dealen. Een luchtige tocht vol humor, met een spiritueel randje. De voorstelling balanceert op het randje van cabaret en toneel.
“Ik zet de spotlight op hele normale, dagelijkse dingen waar ik mee worstel of over nadenk. Die dingen of situaties til ik net even op uit de realiteit, waardoor het vaak grappig wordt.”

Zaterdag 7 december, aanvang 20.30 uur. Meer informatie: Cultuurcentrum Griffioen