Van appel naar moes in het Amstelveens Poppentheater

AMSTELVEEN – Moes is een prijswinnende voorstelling over hoe appels veranderen naar moes. Op de vloer staan een appelboom en drie kastjes. De kastjes herbergen levendig keukengerei en gekke machines. Zij spelen het verhaal van appels tot moes. Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5 tot 5 jarigen op zondag 17 november in het Amstelveens Poppentheater.

De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan. Terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert. Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses.
Waarschuwing: na het zien van Moes kan het zijn dat uw keukengerei thuis tot leven komt…
Moes is een samenwerking van Karel Casier en Dieske Krijnders. Na de voorstelling kunnen de kinderen spelen in de MOESspeeltuin, een fijne installatie waarin de kinderen zelf aan de slag kunnen met appeltjes, vrachtwagens en potjes.
Voor iedereen vanaf 1,5 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 17 november om 10.00 of 11.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl ; info@amstelveenspoppentheater.nl of via 020-6450439